Hogyan támogathasz minket?


Kedves Látogató!

Kampányunk befejeződött.

2012. tavaszi felhívásunk lentebb olvasható.
A kampány eredményeiről a nyitólapon és a  Visszhang oldalon találhatók részletek.
 
A megvásárolt tárgyakból rendezett kiállítás 2014. március 5-én, a Néprajzi Múzeum Napján nyílik meg, amelyre minden támogatót és minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Üdvözlettel: 
a Szimbiózis Alapítvány kuratóriuma
______________________________________________________________________

Magányszemélyként és szervezetként is támogathatod céljainkat.
Lehetőség van arra is, hogy egy-egy konkrét tárgy múzeumba kerülését támogasd.

© Fotó: Féner Tamás
Fogadj örökbe egy tárgyat!

A blogon megnézheted azokat a tárgyakat, amelyeket a Szimbiózis Alapítvány szeretne megvásárolni a családtól, hogy utána a Néprajzi Múzeumnak ajándékozza. A tárgyak mellett megtalálod a támogatási árukat is.
 
1. Válaszd ki azt a tárgyat, amelyiket örökbe szeretnéd fogadni, vagyis a megvételét támogatod.

2. Küldj egy levelet a boglar.hagyatek @ gmail.com címre. Ebben írd le, hogy hányas számú tárgy(ak) megvételét támogatod, és hozzájárulsz-e ahhoz, hogy a neved felkerüljön a blogra, a Néprajzi Múzeum honlapjára, a Múzeum nyilvántartási rendszerébe (mint a tárgyak múzeumba kerülésének támogatója), valamint a tárgyak későbbi kiállításakor a kiállítás támogatói, illetve kiemelt támogatói közé. Válaszolunk a felmerülő kérdéseidre, és tájékoztatunk, hogy a tárgyat nem támogatta-e már valaki.

3. Küldd el a támogatási pénzt a Szimbiózis Alapítvány számlaszámára: 11717009-20044576 (OTP Bank). A közleménybe (megjegyzés rovatba) írd be a "Boglár hagyaték" szöveget és annak a tárgynak a számát, amelynek a megvételét támogatod, valamint a neved (Boglár hagyaték; tárgy száma, támogató neve).
Ha több tárgy múzeumba kerülését is támogatod, a közleményben vesszővel elválasztva tüntesd fel a tárgyak számát (Boglár hagyaték; tárgy1 száma, tárgy2 száma, ..., támogató neve).

4. A pénz megérkezéséről és a tárgy további sorsáról ezután folyamatosan tájékoztatunk.

5. Ha szívesen támogatnád céljainkat, magát az "ügyet", de nem akarsz konkrét tárgyat választani, vagy úgy gondolod, szívesebben bíznád ránk, hogy mely tárgyak megvásárlására fordítjuk a támogatást, akkor a közleménybe írd be a "Boglár hagyaték" szöveget, valamint a neved (Boglár hagyaték, támogató neve). Kérünk, e-mailben jelezd felénk, hozzájárulsz-e neved feltüntetéséhez a támogatók, illetve kiemelt támogatók között.

Mi történik az általad támogatott tárggyal?

1. Az Alapítvány a számlára beérkezett pénz segítségével megvásárolja Boglár Lajos örököseitől a tárgyat.

2. Ezután egy ajándékozási szerződés keretében a Néprajzi Múzeumnak átadja azt, amely így közgyűjteménybe kerül, és a múzeum Amerika-gyűjteményét fogja tovább gazdagítani.

3. Ha hozzájárulsz, akkor a neved felkerül a blogra, a Néprajzi Múzeum honlapjára, a Múzeum nyilvántartási rendszerébe (mint a tárgy múzeumba kerülésének támogatója), valamint a tárgyak későbbi kiállításakor a kiállítás támogatói, illetve kiemelt támogatói közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése